Seminarier 2017

Välkommen till våra frukostseminarier!

 

AS3 Transition och AS3 Executive håller regelbundna seminarier om olika ämnen. Seminarierna är kostnadsfria och riktar sig i första hand till dig som jobbar inom HR eller är chef. 

Krav och möjligheter för ledaren i den digitala tidsåldern

25/8 – 08.00-10.00

– HAYMARKET BY SCANDIC

 

Den digitala utvecklingen går allt snabbare och påverkar alla branscher och organisationer. Vad är det som gör att vissa ledare lyckas skapa sin egen omvärldsbevakning, involvera andra i innovation och genomföra de strategiska initiativ som är avgörande för organisationen? 

Kom och lyssna på Katy Caroan, Digital Strategist på Caroan Consulting AB & Digoshen AB som tillsammans med Katarina Moberg, VD för AS3 diskuterar kraven och möjligheterna för ledaren i den digitala tidsåldern. 

mer information och anmälan

Medarbetarskap i praktiken

22/9 – 08.00-10.00

– HAYMARKET BY SCANDIC

Alla talar om medarbetarskap – men hur får vi till det i praktiken? Kom och lyssna på Hélène Karlsson och Maria Ottosson som kommer att diskutera medarbetarskapet både ur ett teorietiskt men främst praktiskt perspektiv.

Mer information och anmälan

Den svåra uppsägningen

20/10 – 08.00-10.00

– HAYMARKET BY SCANDIC

Ni står inför att genomföra uppsägningssamtal i er organisation. De överordnade ramarna är satta och ni vill att samtalen och processen kring dem sker så värdigt som möjligt. Under seminariet kommer Katarina Moberg och Hélène Karlsson, att berätta om vad som krävs av dig som ledare, vilka förberedelser man kan göra ger allmänna tips kring en god och värdig process. 

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

Avveckla utvecklingssamtal?

17/11 – 08.00-10.00

– HAYMARKET BY SCANDIC

Är det inte dags att avveckla det årliga utvecklingssamtalet? Dialogen mellan chef och medarbetare behöver ske på ett nytt sätt, oftare och mer fokuserat på vad som är viktigt på riktigt. Både för individen och organisationen. Kom och lyssna på Katarina Moberg, VD AS3 och Susanne Askwall Head of Executive. 

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

Motivation, Energi, Kraftansamling inför 2018

8/12 – 08.00-10.00

– HAYMARKET BY SCANDIC

Hur hitta motivation och energi inför 2018 års utmaningar. Kom och lyssna på AS3, få tips och råd som ger energi inför planeringen för nästa år.

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN
Kontakta mig

Vill du få mer information om våra tjänster? Skriv dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!