2019-09-27 Workforce Transformation

27/9 - Workforce Transformation

Spännande förflyttningar sker på arbetsmarknaden – hot eller möjlighet? Vi lever i en värld som förändras. Företag utmanas att utveckla befintlig personal, attrahera rätt kompetenser och se till att alla kommer till sin rätt. Förändringarna innebär att vi kommer behöver ställa om både som individer, företag och samhälle. Vad kan du som chef och HR göra?

Vi på AS3 har mer än 30 års erfarenhet av förändringsarbete och kommer tillsammans med Fatima Antonsson, iZettle, belysa ämnet. Fatima Antonsson är HR Chef med lång erfarenhet från olika branscher men främst IT / Tech, nu CHRO på fintechbolaget iZettle.

''Jag har haft världens roligaste karriär där jag haft förmånen att inneha flera olika roller för att slutligen landa i att HR är mitt kall. Mitt hjärta brinner verkligen för snabbfotade entreprenörsbolag och det har varit en mycket lärorik resa så här långt då jag jobbat i såväl stark uppgång som nedgång. Ingenting är viktigare än människor och är det någonting jag lärt mig genom åren så är det att det som arbetsgivare är upp till bevis när det blir fråga om omställning.''

Var? Haymarket by Scandic
När? 27/9 2019, kl. 08:30-10:00. Frukost serveras från 08:00.

AS3 tillämpar, precis som många andra, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 24 timmar innan våra evenemangs starttid. Denna avgift är hos oss 200 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang.

Du har alltid möjlighet att skicka en kollega i ditt ställe!

Meddela namn på denna till info@as3.se innan evenemangets start. Då utgår ingen No Show-avgift trots sen avbokning.

Haymarket by Scandic

Hötorget 13-15, 111 57 Stockholm

Anmäl dig här!

Anmälan till seminarium 2019-09-27