Hitta din nästa medarbetare hos oss genom att söka bland våra kandidater eller publicera dina lediga tjänster på vår portal – det kostar inget. Varje år har vi 30 000 nordiska kandidater som har fått professionell jobbrådgivning och är redo att börja imorgon. 

Arbetsmarknaden är under förvandling. Mer än 1,1 miljoner svenskar byter jobb varje år, arbetslösheten är låg och digitalisering innebär ett ökat behov av nya kompetenser. Den här utvecklingen ställer stora krav på din verksamhet. För att vara konkurrenskraftig är det viktigt att du har rätt medarbetare på rätt plats - och att rekryteringsprocessen inte tar för lång tid.

I vår portal för våra partners, kan du hitta dina framtida medarbetare - enkelt och snabbt.

Kandidaterna är redo, med andra ord, de vet vad de kan, vad de vill, och vad de kan erbjuda ditt företag.

Oavsett om du står inför en traditionell rekrytering eller söker extra personal, har du en god chans att hitta en lämplig kandidat hos oss.  

Sök efter din nästa medarbetare – enkelt och snabbt   

När du behöver hitta din blivande medarbetare finns det flera alternativ. Du kan söka efter kandidater på vår portal och även lägga ut annonser så våra kandidater kan hitta ditt företag på egen hand.

För att söka efter möjliga kandidater, behöver du ha en inloggning till portalen. Där kan du söka på befattning, kompetens och välja aktuellt nordiskt land.

Du kommer då att presenteras med en lista över de personer som matchar din sökning – och du kan kontakta dem direkt.

Om du redan är kund gör du så här:  

  • Du kan ge relevanta HR-personer eller chefer tillgång till portalen via e-post partnerportal@as3.dk och ange företagets namn, förnamn, efternamn, telefonnummer, e-post, titel och din AS3 kundkontakt. Du kommer att få en inloggning inom 24 timmar.

Om du är intresserad, men inte kund hos AS3, gör du likadant: 

Du kan publicera annonser över lediga tjänster

Har ditt företag en ledig tjänst kan du publicera annonsen på portalen genom att skicka annonsen i pdf till oss. Vi ser till att den blir synlig för alla kandidater som har tillgång till vår portal.

  • Skicka dina jobbannonser som en PDF-fil till partnerportal@as3.dk. Kom ihåg att skriva vem som är din kontakt och när ansökningstiden går ut.
  • Du måste ange i vilken av följande kategorier som tjänsten ingår: handel och service, IT, konstruktion och teknik, industri och hantverk, ledning, personal och HR, kontor och finans, försäljning och kommunikation, utbildning eller övrigt. 
  • Annonsen blir publicerad inom 24 timmar. Om du inte angett någon tidsgräns kommer annonsen att tas bort efter en månad. 

 

För mer info kolla vår broschyr här