Seminarier

Välkommen till våra seminarier!

 

AS3 håller regelbundna seminarier om olika ämnen. Seminarierna är kostnadsfria och riktar sig i första hand till dig som jobbar inom HR eller är chef. Se tidigare inspelningar här.

22 MARS 2024, KL. 8:15-8:45

Navigera i förändring: Ledarskapets nya utmaningar

Varmt välkomna att delta i diskussion om hur dagens ledare kan navigera genom snabba förändringar i affärsvärlden, leda diversifierat och samtidigt säkerställa en agil, framåtriktat och rörlig arbetsplats. Vår VD Katarina Moberg kommer tillsammans med en ledarskapsexpert att belysa olika utmaningar men också möjligheter kring detta

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
26 APRIL 2024, KL. 8:15-8:45

5 medarbetare är fler än 4 talanger

Varmt välkommen till inspiration på temat mass-coaching! Många företag prioriterar högpresterande eller lågpresterande medarbetare for coachinginsatser. Vilka fördelar finns det i att erbjuda ALLA medarbetare coaching? Borde det inte rent av vara obligatorisk för medarbetarna att få åtkomst till de verktyg som coachingen innebär så vi kommer åt den verkliga potentialen? Eller ska det vara så att vi fortsätter ha pengarna inlåsta i individen?

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
31 MAJ 2024, KL. 8:15-8:45

Inte top-down, inte bottom-up utan allt på en gång! Den nya eran av gruppcoaching

Varmt välkommen till inspiration på temat effektivt ledarskap där psykologisk trygghet i grupper står i centrum! Hur bidrar vi till ett ledarskap som ökar gruppens engagemang och gör arbetsmiljön tryggare? Vilka strategier bör vi använda för att främja en kultur där alla känner sig fria att uttrycka sina åsikter och idéer utan rädsla för fördömande?

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR