Frukostseminarier

Välkommen till våra frukostseminarier!

 

AS3 Transition och AS3 Executive håller regelbundna seminarier om olika ämnen. Seminarierna är kostnadsfria och riktar sig i första hand till dig som jobbar inom HR eller är chef. 

25/1 - Teambuilding

Vikten av starka team återkommer ständigt som en betydelsefull faktor när man analyserar framgångsrika verksamheter. På seminariet lyfter vi dessa frågor ur olika perspektiv och delar med oss tips och erfarenheter från team-buildingsarbete.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

22/2 - Kultur och medarbetarskap

Ledarskap, medarbetarskap och delaktighet är alla viktiga byggstenar i en stark företagskultur. Hur gör man? Vart börjar man? Vilken är den magiska formeln

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

29/3 - Att byta karriärspår

Tendenser i samhället visar att många medarbetare framöver kommer att behöva växla karriärspår och att den väg man en gång valde kanske inte kommer att vara den enda?

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

26/4 - Utvecklande företagskultur

Alla vill vi vara i en arbetsmiljö präglad av engagemang, tillit och utvecklingsmöjligheter. Vad är det som skapar förutsättningarna? Vad behöver göras? Vem gör vad?

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

24/5 - Beredskap för en värld i förändring

Framåtspaning: Ledarskap i en värld präglad av GIG, AI, VUCA, liquid change. Du får tips på hur du kan sätta dig i förarsätet och hitta ditt förhållningssätt till det som kommer - det som vi idag inte vet hur det ser ut

läs mer och anmäl dig här
Kontakta mig

Vill du få mer information om våra tjänster? Skriv dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!