Höstens seminarier 2018

Välkommen till våra frukostseminarier!

 

AS3 Transition och AS3 Executive håller regelbundna seminarier om olika ämnen. Seminarierna är kostnadsfria och riktar sig i första hand till dig som jobbar inom HR eller är chef. 

Kompetens och karriärstress? 31/8

Tar vi kompetens & karriärstress på allvar? Det kan vara svårt att sätta ord på vart stressen kommer ifrån. Tanken "tänk om min kompetens inte räcker till?'' kan få förödande konsekvenser både för individen och organisationen om vi inte pratar om det.

Läs mer och anmäl dig här

Feedback 28/9

Hur ska jag som chef hantera det ständiga behovet av bekräftelse? Hur ger jag feedback på ett konstruktivt sätt? Hur hanterar jag både de äldre trogna medarbetarna samtidigt som de yngre förmågorna har ett skriande behov av återkoppling?

läs mer och anmäl dig här

Misslyckad förändring 26/10

Kom och lyssna på oss på AS3 med över 30 års erfarenhet av föröndringsprocesser. Hur kan man förbereda sig på bästa sött, undvika de största misstagen och göra en så respektfull process som möjligt?

läs mer och anmäl dig här

Att leda utifrån purpose 30/11

Vad är ert existensberättigande? Varför finns ni och för vem? Fick du fundera? Mer än någonsin krävs ett ledarskap med hjärta och hjärna och ett tydligt svar på WHY. Är du redo?

läs mer och anmäl dig här
Kontakta mig

Vill du få mer information om våra tjänster? Skriv dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!