Outplacement Hitta nytt jobb med oss

Outplacement är en längre process där den uppsagde coachas av en personlig rådgivare tills nytt jobb hittas eller medarbetaren kommer till annan lösning. Kanske är det dags för något helt nytt spår, som att starta eget, studera eller byta bransch? Det tar vanligen tre till sex månader för den uppsagde att komma till ett nytt steg och under tiden får kandidaten stöd och rådgivning i den utsträckning som behövs. 

Individuellt anpassat
Rådgivaren utmanar kandidaten till att sätta mål men hjälper också kandidaten att hantera sin process, där reaktionerna kan variera. Samtalen är alltid behovsbaserade, men typiska fokusområden kan vara jobbintervjuer, ansökningar och CV, jobbmål, sociala medier och nätverksstrategi.

Massor av inspiration för kandidaten
Kandidaten får tillgång till vårt digitala jobbforum full av resurser som moduler att arbeta med, webbinarier, videoklipp, möjlighet att anmäla sig till aktiviteter som workshops för kunskap och nätverkande och i biblioteket finns ett stort utbud av kunskap och inspiration, t.ex. hur man skriver en ansökan och förbereder sitt CV. 

Outplacement

Din karriär i fokus

Läs Programbeskrivningen
Outplacement

Vi följer dig i mål

Läs programbeskrivningen
Outplacement

Vi bygger en jobbstrategi

Läs programbeskrivningen
Outplacement

Ett lyft i karriären

Läs programbeskrivningen

RÅDGIVARE MED MÅNGÅRIG ERFARENHET

Våra seniora rådgivare har bred och djup erfarenhet från flera olika branscher och många års erfarenhet av att coacha och stötta människor genom förändringar i arbetslivet. Vi kan möta alla behov.

PROFESSIONELLA RÅDGIVARE MED MÅNGÅRIG