2021-02-26 En värdig uppsägning när vi inte kan träffas?

Anmälan

Anmälan till event 26/2

Är det ens möjligt att genomföra värdiga samtal med svåra budskap när vi är helt utelämnade till de digitala kanalerna? Under detta efterfrågade webinarium så kommer vi att sätta fokus på det som vi finner så svårt, nämligen att nå fram i en tid när vi måsta hålla avstånd. Hur gör de som ändå lyckas? Vad är det viktigast att fokusera på?

Varmt välkommen att ta del av vår erfarenhet och kunskap när det kommer till värdiga uppsägningar, oavsett om det sker digitalt eller ej. Goda exempel varvas med varningsflaggor för fallgropar när vi går igenom de praktiska delarna kring planering, genomförande och den viktiga tiden efteråt. Säkra din plats redan nu!

Var: Online. Länk kommer att skickas ut till anmälda några dagar innan eventet.
När: 26/2, 08:30-09:15

Information

Länk kommer att skickas ut några dagar innan webbinariet.