2021-03-26 Digital coaching gör skillnad för verksamheter!

Anmälan

Anmäl dig till event 26/3 här

Digital coaching gör skillnad för individen och organisationen!

Ständig förändring och högt ställda krav på implementering är en pågående utmaning i de flesta organisationer. Vart kan man få stöd? Vem kan hjälpa cheferna och medarbetarna att navigera och hitta rätt?  

Under det här webinariet kommer vi att dela med oss av den kunskap och erfarenhet som 30 år av coaching har givit oss. Vad händer när man på riktigt kan få stöd via digitala cochingverktyg? Vad sker med individen och organisationen när coachingen sker kontinuerligt och med täta uppföljningar, kanske så ofta som en kort stund varje dag? Varmt välkommen till Level Ups spännande värld där vi talar om vikten av att ha tillgång till ett eget, personligt och individanpassat coachingverktyg för ett snabbare organisatoriskt förändringsarbete. Varmt välkomna!

Var: online. Länk kommer att skickas ut till anmälda några dagar innan webbinariet.
När: 26/3, 08:30-09:15

Information

Länk kommer att skickas ut till anmälda några dagar innan eventet.